Team

Samen iedereen op de wereld voorzien van ondergoed!

In 2015 gingen wij (Thom en Spijk) als middelbare scholieren vrijwilligerswerk doen in Tanzania. Daar merkten wij op dat jongeren het geld niet hebben om ondergoed te kopen. Eenmaal terug in Nederland kwamen wij er achter dat het niet dragen van ondergoed kan leiden tot infecties, sesksule disfuncties en sociale isolatie. Wij voelden dat het onze taak was om dit probleem aan te pakken. Met Boxrs4ALL hebben wij een heel helder doel: Samen iedereen op de wereld voorzien van ondergoed!

boxrs4all-spijk

Spijk Geene

Founder

Als kind wilde ik leraar worden. Waarom? Om mensen te inspireren en vooral ook om ze te helpen. Inmiddels studeer ik Business Innovation, geen lerarenopleiding dus ...
Naast mijn studie run ik samen met Thom Boxrs4all en in dat ondernemerschap vind ik wat ik zocht in het gedroomde leraarschap. Thom en ik zijn dit avontuur op de middelbare spontaan en onbezonnen aangegaan. Wij geloofden in ons idee en dat doen wij nu nog. Met Boxrs4all kan ik een kleine, maar wezenlijke bijdrage leveren aan een beter bestaan voor kinderen in Tanzania. Zo kan ik de wereld een stukje mooier maken.

boxrs4all-thom

Thom Uildriks

Founder

Als jonge student wist ik het al, ik wil later iets met bedrijven doen. Toentertijd nog geen idee dat het ondernemen zou zijn. Na mijn reis naar Tanzania voelde ik echt dat ik wilde bijdragen aan een mooiere, eerlijke wereld. Dankzij Boxrs4ALL ben ik Nederlands Kampioen Pitchen geworden en geef ik met veel plezier ook pitchtrainingen. Wil je er meer over weten? Stuur mij een mailtje of een invite op LinkedIN!