Privacybeleid

In dit privacybeleid wordt beschreven hoe Boxrs4ALL v.o.f (hierna: Boxrs4ALL) de gegevens van bezoekers van de website van www.boxrs4all.com verwerkt.

1. Boxrs4ALL houdt zich altijd aan de Wet bescherming persoonsgegevens en heeft natuurlijk heel veel respect voor jouw privacy. Wij verzamelen voornamelijk informatie die niet direct te herleiden is tot jouw persoonlijke identiteit.

2. Verder verzamelen wij alleen persoonsgegevens die je ons hebt gegevens, bijvoorbeeld je NAW-gegevens, e-mailadres en/ of telefoonnummer en betaalgegevens wanneer je met ons een (koop)overeenkomst aangaat of meer informatie van ons wil ontvangen. Deze gegevens zullen dan worden toegevoegd aan ons klantenbestand en eventueel ook je eigen Boxrs4ALL account. Wanneer je deze gegevens aan ons hebt gegeven, zullen wij deze alleen voor die specifieke doeleinden gebruiken (tenzij hier anders vermeld).

3. Daarnaast kan Boxrs4ALL je persoonsgegevens (met jouw toestemming of als je klant bent geworden) gebruiken om je  te ‘updaten’ op de hoogte te stellen van producten of diensten die voor jou interessant kunnen zijn. Je kunt je hier altijd voor afmelden via info@boxrs4ALL.com

4. Het is te alle tijden toegestaan Boxrs4ALL te vragen naar inzage in je persoonsgegevens, je gegevens te bewerken, aan te vullen, weg te halen of af te schermen wanneer deze gegevens fout, onvolledig of niet relevant zijn.

5. Ben jij onder 16 jaar dan heb je toestemming nodig van een ouder of verzorgen om je persoonsgegevens aan Boxrs4ALL te verstrekken. Je ouder of verzorgen kan vragen de aan Boxrs4ALL gegeven gegevens aan te passen of wissen.

6. Wij gebruiken van cookies. Een cookie is een bestand dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer, smartphone of tablet wordt opgeslagen. Je kunt de plaatsing van deze cookies altijd blokeren bij de instelling van je browser.

7. Cookies worden door ons gebruikt om jouw voorkeuren, je winkelwagen en je accountgegevens te onthouden. Daarnaast om de inhoud van onze website speciaal voor jou te kunnen maken. Met deze cookies weten wij welke pagina’s van de webshop je bezoekt en welke zoektermen je gebruikt. Dit gebruiken wij samen met andere gegevens, zoals de verwijzende website of zoekmachine, de dag en tijdstip van het bezoek en bepaalde technische gegevens, zoals browserinstellingen en het besturingssysteem. Deze gegevens komen allemaal samen in een profiel dat wij aanvullen bij ieder volgend bezoek van jou aan onze website. Als je al klant bent bij Boxrs4ALL wordt aan het profiel ook bekende klantinformatie toegevoegd zoals het productbezit of het aantal transacties dat in het verleden gedaan is. Het profiel bevat gegevens die maximaal 6 maanden oud zijn. Oudere gegevens worden automatisch uit het profiel verwijderd.

8. Boxrs4ALL maakt daarnaast gebruik van Google Analytics om een beeld te krijgen hoe jij en onze andere bezoekers deze website bereiken en hoe jullie die gebruiken. Zo kunnen we onze website optimaliseren. Ook hier wordt gebruik gemaakt van cookies. Klik hier voor meer informatie over welke cookies precies bij Google Analytics worden geplaatst. Ook verzamelt Google Analytics specifieke informatie, zoals IP-adressen en browsergegevens, en brengt deze over naar en door Google opgeslagen servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

9. Boxrs4ALL zorgt voor passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om de (door jou verstrekte) persoonsgegevens te beschermen. Deel van deze zorgvuldigheid is het gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Bij communicatie per e-mail kan de volledige gegevensbeveiliging echter niet door ons gewaarborgd worden.

10. Soms kan het nodig zijn je persoonsgegevens aan derden ter beschikking te stellen. Dat kan te maken hebben met de in dit privacybeleid genoemde gegevensverwerkingen die in opdracht van en onder verantwoordelijkheid van ons zullen uitvoeren. Bijvoorbeeld om producten te verzenden of voor statistische doeleinden. In het kader van direct marketing doeleinden zullen we je gegevens niet aan derden verstrekken. Uitgezonderd wanneer we hiertoe verplicht zijn door de relevante wet- of regelgeving.

11. Boxrs4ALL mag dit privacybeleid altijd aanpassen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onzs via info@boxrs4ALL.com