Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Boxrs4ALL

Dit zijn onze algemene voorwaarden voor consumenten. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Boxrs4ALL v.o.f. (hierna: Boxrs4ALL)(KvK-nummer: 66601177), met jou sluiten.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact op te nemen via info@boxrs4ALL.nl.com of per post: Boxrs4ALL, Geldersedam 42, 5212 RB ’s Hertogenbosch. Je kan ons ook bereiken op telefoonnummer 06-23025295. Op Facebook kan je ons vinden op: facebook.com/Boxrs4ALL.

Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen alleen onderbroeken. Voor elke onderbroek die jij koopt, geven wij er een weg aan iemand die het echt nodig heeft.

Artikel 2 – Betalingen
De (totale) prijs (inclusief BTW) van de producten staat in onze webshop aangegeven. Je betaalt via onze online betaalservice; Mollie B.V.. Zij verzorgen de betaalservice voor Boxrs4ALL. De verzendkosten zijn voor bestellingen in Nederland €3,80. Buitenlandse bestellingen hebben een ander tarief.

Artikel 3 – Leveringen
Wij leveren jouw product(en) af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kan het adres niet meer wijzigen als wij het (brievenbus-)pakket al hebben verzonden. PostNL verzorgt de distributie, mocht jouw adres dichtbij zijn komen wij het zelf brengen. Je ontvangt een track & trace code van jouw bestelling. Mocht je vragen hebben over jouw bestellingen, neem dan even contact op met info@Boxrs4ALL.nl Wij doen onze best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. We garanderen dat je de bestelling uiterlijk 5 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Meestal is jouw bestelling binnen 2 werkdagen al bezorgd. Lukt dit onverhoopt niet, dan kan je ons verzoeken om (a) het bedrag dat je voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

Artikel 4 – Retour
Je mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen (het product moet nog verzegeld zijn). Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@Boxrs4ALL.com. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Tijdens de termijn die je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product kan alleen worden teruggestuurd mits de verpakking van het product nog verzegeld is.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Je recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 6 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Jouw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 7 – Klachtenregeling
Als je een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur je klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@Boxrs4ALL.com. Wij zullen je klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen vijf dagen nadat we je klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvang je binnen twee dagen een bevestiging van je klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 8 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met je sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Noord-Brabant bevoegd.